Снимка УикипедияПремиерът на Северна Македония Зоран Заев информира днес от парламентарната

...
Снимка УикипедияПремиерът на Северна Македония Зоран Заев информира днес от парламентарната
Коментари Харесай

Зоран Заев получил заплаха с куршум в главата

Снимка Уикипедия

Премиерът на Северна Македония Зоран Заев информира през днешния ден от парламентарната естрада, че е съобщил в Министерство на вътрешните работи за опасност, която била изпратена в обществените мрежи в коментар след конференцията му с еврокомисаря Йоханес Хан, заяви МИА, представена от Българска телеграфна агенция. 

" Само патрон в главата за теб, копеле, с копнеж бих ти го изстрелял без окото ми да мигне ", гласяло посланието, което Заев прочете от мобилния си телефон пред депутатите в Народното събрание, пояснявайки, че посланието му е било изпратено в известие от неговата щерка.

Заев сподели това, отговаряйки на въпроси на депутатката от ВМРО-ДПМНЕ Благица Ласковска, които апропо се отнасяха за четири случая на душевен тормоз.

Има всевъзможен тип прояви измежду хората, от време на време те са сред членове на нашите най-големи политически партии, само че и измежду по-малките, от време на време сред жители, които нямат партийна принадлежност. Дъщеря ми преди един час ми изпрати посланието като коментар на конференцията с Йоханес Хан, сподели Заев.

Той добави, че е известна самоличността на индивида, който е направил този коментар, а казусът е докладван в Министерство на вътрешните работи и в случай че законът откри отговорност, той ще би трябвало да я понесе.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР